fbpx

Nils og nabokjøterne

kr 199

Nils er vettskremt av villdyrene i nabolaget. Det er så vidt han kommer seg til skolen uten å bli spist levende. Det er forferdelig. Og ingen voksne forstår ham. En dag går det nesten galt. Nils blir nødt til å gjøre noe. Noe helt crazy. Og da går det kanskje bra allikevel? Det er ofte vanskelig å forstå frykt vi ikke eier selv. Nils og nabokjøterne er en fortelling om frykt og modige avgjørelser. Her blir du bedre kjent med Ramses Rex, Nusse og Tusse, Kannibal og Rosa. Og noen voksne, som også er vettskremt av og til, for de rareste ting.

Kjøp nå med
Kategori:

Beskrivelse

Hovedpersonen Nils er vettskremt av hundene i nabolaget. Det er så vidt han kommer seg til skolen uten å bli spist levende. En dag topper problemene seg, men samtidig dukker det opp en overraskende mulighet til å gjøre noe med situasjonen.

Det kan være vanskelig å forstå frykt vi ikke eier selv, og voksne kan være blinde der barn trenger å bli sett. Hverken foreldrene eller naboer godtar Nils’ hundefrykt. Og det kommer ikke engler, feer eller magiske krefter for å redde ham. Derimot byr historien på en ny vri når det kommer til å løse en vrien situasjon. Nils oppdager nemlig at voksne også kan være redde, og selv de kan trenge et dytt for å hjelpe seg selv videre.

«Nils og nabokjøterne» er en spennende, uhøytidelig og humørfylt fortelling om å være redd, og det å ta skjebnen i egne hender.

Boka er lettlest, livlig illustrert I farger, og passer for barn i alderen 6-10 år.

Terningkast 5 til Nils og nabokjøterne av «boktilpoden» på Insta. Anmelder innrømmer å sjeldent le av bøker – men her har hun altså både humret og ledd. Se lenken under:

https://www.instagram.com/p/CF1_Rt4HHhN/

“Jeg måtte, måtte prøve å bli litt modigere, men ikke akkurat nå mens jeg var så redd”
Astrid Lindgren fra Brødrene Løvehjerte

“Mot er å gjøre noe du er redd for å gjøre. Du kan ikke være modig hvis du ikke er redd”
Eddie Rickenbacker

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com
Free shipping
for orders over 50%