fbpx

Du har ingen varer i handlevognen

Nils og nabokjøterne

kr 99

Ny anmeldelse! Les lenger ned.

Nils er vettskremt av villdyrene i nabolaget. Det er så vidt han kommer seg til skolen uten å bli spist levende. Det er forferdelig. Og ingen voksne forstår ham. En dag går det nesten galt. Nils blir nødt til å gjøre noe. Noe helt crazy. Og da går det kanskje bra allikevel? Det er ofte vanskelig å forstå frykt vi ikke eier selv. Nils og nabokjøterne er en fortelling om frykt og modige avgjørelser. Her blir du bedre kjent med Ramses Rex, Nusse og Tusse, Kannibal og Rosa. Og noen voksne, som også er vettskremt av og til, for de rareste ting.

«Nils og nabokjøterne» er en spennende, uhøytidelig og humørfylt fortelling om å være redd, og det å ta skjebnen i egne hender.

Boka er lettlest, livlig illustrert I farger, og passer for barn i alderen 6-10 år.

Ny anmeldelse! Hurra hurra!

Veldig fin, lettlest og morsom! Dette er en bok som voksne og barn kan lese sammen og bruke for å snakke sammen om å være redde.

Dyrene i boken kan like gjerne være mennesker som ikke er så greie, og historien viser at hvis vi klarer å bli kjent med hverandre, kan vi bli venner.

Denne anbefaler jeg gjerne til både foreldre, lærere og de som jobber med mobbing. I tillegg kan boka brukes for å lære barna om ulike type tekster, altså genre, og ulike eventyr og som en fabel hvor man menneskeliggjøre dyra.

– Elin Natås, spesialpedagog og forfatter

Enda en fin anmeldelse:

Terningkast 5 fra #boktilpoden.

Anmelder innrømmer å sjeldent le av bøker – men her har hun både humret og ledd. 

https://www.instagram.com/p/CF1_Rt4HHhN/

 

Kategori:

Beskrivelse

 

 

SE I BOKA

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com
Free shipping
for orders over 50%