fbpx

“En god bok er som en trampoline for fantasien. Den gir tanken noe å hoppe og sprette på” T

Tor Åge Bringsværd

Jeg er opptatt av barndom. Herunder ligger det alt fra skolehverdag, familieliv, natur og miljø. Jeg er opptatt av å gi barna tid. Til å somle, leke, tulle, tøyse, fortelle skrøner. Lese en god bok eller høre på en god bok.

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har i mange år jobbet i barneskolen og sfo. Før jeg begynte i denne jobben, jobbet jeg i mange år som berider og ridelærer. Å lære barn å ri er kjempegøy!

I mange år var jeg yrkes- og konkurranserytter. Jeg har stor respekt for den jobben det ligger i å oppnå resultater. Jeg vet det tar tid, jeg vet det kommer nedturer, jeg vet det er slitsomt og jeg vet at noen ganger er jeg møkka lei. Slik er det med skrivingen også. Da jeg bestemte meg for å begynne å skrive, var jeg innstilt på at dette var noe jeg måtte lære meg. Jeg hadde ikke dårlig tid. Jeg skrev hver dag. Jeg skaffet meg en skrivelærer. Jeg gikk på kurs. Nå har det gått noen år og jeg har laget flere manus. Det viktigste for meg var ikke å gi ut bok så fort som mulig. Det viktige var å vite at jeg kunne skrive flere gode manus. Nils og nabokjøterne er det første av dem, og ble gitt ut i 2019. Boka ble belønnet med Norges eneste nøytrale kvalitetsstempel, i form av innkjøp av Kulturrådet.

Hegefakta:

Født 200871 i på Gol. Bodde mitt første år i Hemsedal.

Gift med Rolf, sammen har vi Julia.

Vokst opp i Groruddalen. Her var det supert å vokse opp.

Bodd i Son siden 2001.

Utdannet berider, og barne- og ungdomsarbeider.

Jobbet med å trene hester og ryttere i 25 år, jobbet 8 år i skolen som barne- og ungdomsarbeider og nå som forfatter.

Hege Bjerkelien

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com
Free shipping
for orders over 50%